Hoi Rob

Wat een fantastisch werk heb je geleverd. Enorm blij mee

Mei 12-2017 Museum Zwarte Tulp Lisse

 

Hoi Rob

Mooie foto's en een mooie herinnering

Mei 8-2017 Maarten de Vries ( Management Den Daas groep)

 

Wat een super mooie foto's

Mei 7-2017  van Braam beheer

En we gaan natuurlijk door met het vragen van feed back op onze plaatjes. Deze pagina wordt niet meer bijgehoeden en we verwijzen dan naar onze facebook pagina. Daarop kunt u rechtstreeks commentaar  leveren. Dat is eerlijker en voor u beter controleerbaar. Van de bovenstaande reviews heb ik natuurlijk wel 'bewijs'. We zijn er niet op uit u een loer te draaien. We zijn hier alleen nog niet zo mee bezig geweest maar we hebben wel geleerd dat het voor u belangrijk is te ontdekken wat onafhankelijke klanten van ons vinden. Er zijn nog wel meer positieve reacties geweest, maar daar kunnen we u geen bewijs van overleggen. Die zijn ons mondeling medegedeeld. En ja, je kunt wel zoveel roepen. ( alternatieve feiten ?)  Naar facebook dus

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaars van de "Trash your Dress" shootszijn bekend zij krijgen bericht.Van de zes kandidaten zijn er twee geselecteerd. O ja, even voor de goede orde . De shoot krijg je natuurlijk alleen als je ook je reportage door ons laat maken.

De acties ten aanzien van de trouwlocatie in museum 'de Zwarte Tulp" en de aanschaf van je trouwtaart bij 'Majesteit Taart'  blijven het hele jaar nog geldig. Ook al is je huwelijksadag pas in 2018. ( wel aanmelden in 2017 graag).

Verder heeben wij enkele van onze foto's aangeboden voor een 'award'. Een nominatie zou al mooi zijn en betekenen dat wij tot de betere fotografen behoren. We zijn vol goede moed en denken dat we wel een kansje maken. We houden u op de hoogte.

De laatste ontwikkeling is dat we nu ook internationaal gaan. Van de zomer zijn we in Duitsland te vinden op een prachtige bruiloft

Let op de site want als er wat te vieren valt dan viert u mee.

 

Dia 15
 

Tot ziens op op uw bruiloft ?

Jeannette en Rob

 

Heeft je een feest of evenement waarvan je een professioneel fotoverslag wil laten maken, dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

Op dit gebied heb ik veel ervaring en kan ik tegen uiterst scherpe prijs leveren. Hier spelen alleen de auto kilometers en de hoeveelheid foto's een rol. Daar zijn van te voren wel afspraken over te maken en mocht er plotseling toch behoefte zijn aan meer foto's dan komen we daar wel uit.

Bij events is ook snelheid van belang omdat er vaak direct verslag op social media wordt gedaan om zo actueel mogelijk te zijn. Zichtbaar zijn voor je klanten of vrienden, familie en kennisen is vandaag de dag immers van levensbelang?

Vraag hier naar wanneer je een huwelijksjubileum, groot familie feest of een perspresentatie van een nieuw product vastgelegd wil hebben in beeld.

Klik hier voor het fotoboek

IMG 6562

Kernwaarden:

 • Aangepaste kleding aan de gelegenheid
 • zo onopvallend mogelijk verslag doen
 • Snel de foto's leveren om actueel te zijn.

 

Referenties:

 • KPN Mobile
 • Gemeente Haarlemmermeer ( via NMCX)
 • Museum de Zwarte Tulp
 • Trouw branche.

 

In deze tijd van Internet en Social media is ook de wijze waarop je je huis verkoopt sterk aan verandering onderhevig

De tijd waarin de makelaar met een klein compact cameraatje in uw huis rond liep en hier en daar een fotootje van maakte is definitief voorbij. Dit is een zaak voor professionals geworden. Je huis moet er immers op Funda of Jaap 'gelikt' uitzien anders loop je de kans dat er zelfs  niemand komt kijken. En je weet het.. alleen kijkers zijn mogelijk kopers. 

Verkoopt je je huis via één van de Internet makelaars zoals Makelaarsland of Koophuis dan moet je zelf voor de foto's zorgen. Dat geldt ook voor Jaap.nl. Zij bieden je wel de mogelijkheid om foto's te laten maken, maar mijn prijsjes zijn scherper. Alweer door het ontbreken van een uurtarief

Ik maak een professionele serie foto's van je huis voor dit doel. Niet al te groothoek om mogelijke kijkers niet teleur te stellen, maar tegelijk wordt zoveel mogelijk in beeld gebracht .  De styling doen we 'on the fly' zodat je nog even niet alles op hoeft te ruimen.  En plattegronden kan ik ook voor je maken. ( geen vector bestanden, maar jpeg, bmp of gif)

keuken

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan

Kernwaarden:

 • Respect voor uw leefomgeving
 • Bescherming van uw privé als onderdeel van de styling
 • Alleen het aanwezige licht gebruiken om sfeer en uitstraling te bewaren
 • Geen uurtarief wel Art Fee per foto.
  bovenverdieping

Heb je gewoon zin in een leuke fotoshoot dan appeleer je rechtstreeks aan hetgeen waar ik als fotograaf in opgevoed ben. 

Er zijn vele mogelijkheden. We kunnen lekker naar buiten gaan en foto's maken in het natuurlijke licht of zelf een mooie verlichting maken in de studio. En dat kan weer bij mij, op locatie of bij jou thuis.  Ga je alleen of met je hele familie op de foto? Ik trek er ruim de tijd voor uit om de foto voor te bereiden, maar ook om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Duur, zo'n shoot?  Ook hier geldt dat ik niet werk met een uurtarief. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kosten uit de hand lopen wanneer het resultaat iets langer op zich laat wachten. Wel zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de studio apparatuur die boven op de prijs van de 'knipjes' komt . (een knipje is een opname)

En ja, als je er ook nog visagie bij wil hebben dan kan het aardig oplopen. De kosten daarvan heb ik niet in de hand. Maar wie weet, heb je wel iemand die visagie studeert en ook foto's nodig heeft en zo de kosten wil delen. Zelf pas ik visagie achteraf toe in Photoshop. Daar kun je geen bijzondere schmink mee maken, maar 'scheerfoutjes' of andere tijdelijke verschijnselen heb ik sneller 'genezen' dan de meeste zalfjes.

Ga je echt voor een concept dan moeten wij eens met elkaar praten.  Daar kunnen we met wederzijdse belangen werken en dan zijn er ook speciale prijsjes mogelijk.       Klik hier voor het fotoboek

 mode

 Kernwaarden:

 • Ontspannen sfeer
 • Samen de foto maken
 • Jij bent de baas
 • Duidelijke afspraken en rechten vastgelegd in contract
 • Resultaten direct besproken
 • Veiligheid en vertrouwen.

 Missie:

 • Top fotografie
 • Klant die trots is op het resultaat
 • Gezellige shoots organiseren
 • Je vrienden en familie ook als klant binnen halen.