about

Klik op de foto voor het contactformulier

 

Fotografie is voor mij ontspanning, ontwikkeling en passie. Daarbij heb ik een voorkeur voor publieksfotografie zoals portretjes en bruidsreportages. Vooral voor dat laatste heb ik graag een dagje over. Overigens probeer ik dan altijd met z'n twee├źn te zijn. Ik heb een fantastische fotografe als fotopartner gevonden. Vandaar dat als je  naar de informatie over bruidsreportages gaat, die in de 'wij'vorm is geschreven. Mocht deze compagnon een keer verhinderd zijn, dan probeer ik altijd vervanging te regelen.

En o ja, voor ik het vergeet, ik bewaar geen klantgegevens en spam u dus ook niet met aanbevelingen voor mijn persoontje. Zodra uw foto opdracht klaar is, gaat alles wat ik van u weet de prullenbak in behalve de gebruiksovereenkomst. Maar ja die is op papier en valt dus moeilijk te hacken.

Ik werk niet met uurloon maar met een 'Art fee' per foto. De prijs hangt af van de grootte van de serie en de complexiteit van de nabewerking. Vraag gerust om een aanbod voor uw fotowensen.

Bruidsreportages zijn 'Lumb Sum' en een fotoshoot excl. afdruk ook.

 

Mijn naam is Rob van Dijck.


Ik heb alle tijd om mij met fotografie bezig te houden sinds ik niet meer voor een baas werk.

Als ik in jouw opdracht iets fotografeer, dan mag je er van uit gaan dat je fotografie bij mij in goede handen is. Ik heb tenslotte een vakdiploma fotografie (Foto Vak School Mode/Portret) en werk met professionele spullen. 
Ook schiet ik geen goedkope jpegjes, maar werk alle foto's professioneel af vanuit de ruwe camera data. 

taart