In deze tijd van Internet en Social media is ook de wijze waarop je je huis verkoopt sterk aan verandering onderhevig

De tijd waarin de makelaar met een klein compact cameraatje in uw huis rond liep en hier en daar een fotootje van maakte is definitief voorbij. Dit is een zaak voor professionals geworden. Je huis moet er immers op Funda of Jaap 'gelikt' uitzien anders loop je de kans dat er zelfs  niemand komt kijken. En je weet het.. alleen kijkers zijn mogelijk kopers. 

Verkoopt je je huis via één van de Internet makelaars zoals Makelaarsland of Koophuis dan moet je zelf voor de foto's zorgen. Dat geldt ook voor Jaap.nl. Zij bieden je wel de mogelijkheid om foto's te laten maken, maar mijn prijsjes zijn scherper. Alweer door het ontbreken van een uurtarief

Ik maak een professionele serie foto's van je huis voor dit doel. Niet al te groothoek om mogelijke kijkers niet teleur te stellen, maar tegelijk wordt zoveel mogelijk in beeld gebracht .  De styling doen we 'on the fly' zodat je nog even niet alles op hoeft te ruimen.  En plattegronden kan ik ook voor je maken. ( geen vector bestanden, maar jpeg, bmp of gif)

keuken

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan

Kernwaarden:

  • Respect voor uw leefomgeving
  • Bescherming van uw privé als onderdeel van de styling
  • Alleen het aanwezige licht gebruiken om sfeer en uitstraling te bewaren
  • Geen uurtarief wel Art Fee per foto.
  bovenverdieping