Wilt u geen uitgebreide fotoshoot maar alleen een close-up als profiel foto voor Facebook, Linked In of enig ander doel dan kunt u ook bij mij terecht.

Ik maak de foto's zonder geldelijke vergoeding maar ze zijn niet gratis. U betaalt minimaal € 2,- per pose. Maar wat is dan de maximale prijs? Ja dat bepaalt u zelf. Dit geheel volgens Amerikaans model of het programma Bed & Breakfast op TV.  Wat is de foto u waard.

Wat u ook gaat betalen, het gehele bedrag gaat naar Kika.

Heeft uw bedrijf of club een smoelenboek nodig. Dat is dan € 2,- per geportretteerde. Ik kom bij u langs en de hele pot gaat naar KiKa.

Mensen en zaken die u voorgingen:

KPN Mobiel afd Radio Access(>80), Museum de zwarte Tulp(>70), Talloze particulieren (veel Linked-In). De topper was een afnemer die € 100,- doneerde.

U mag het bedrag ook rechtstreeks zelf naar KiKa overmaken, maar ik wil er wel bewijs van zien en ik vind het ook leuk om te weten wat u ervoor over had.

 

!!! Deze pagina wordt niet ge-update!!!  recenties staan op Facebook

Hoi Rob

Wat een fantastisch werk heb je geleverd. Enorm blij mee

Mei 12-2017 Museum Zwarte Tulp Lisse

 

Hoi Rob

Mooie foto's en een mooie herinnering

Mei 8-2017 Maarten de Vries ( Management Den Daas groep)

 

Wat een super mooie foto's

Mei 7-2017  van Braam beheer

En we gaan natuurlijk door met het vragen van feed back op onze plaatjes. Deze pagina wordt niet meer bijgehoeden en we verwijzen dan naar onze facebook pagina. Daarop kunt u rechtstreeks commentaar  leveren. Dat is eerlijker en voor u beter controleerbaar. Van de bovenstaande reviews heb ik natuurlijk wel 'bewijs'. We zijn er niet op uit u een loer te draaien. We zijn hier alleen nog niet zo mee bezig geweest maar we hebben wel geleerd dat het voor u belangrijk is te ontdekken wat onafhankelijke klanten van ons vinden. Er zijn nog wel meer positieve reacties geweest, maar daar kunnen we u geen bewijs van overleggen. Die zijn ons mondeling medegedeeld. En ja, je kunt wel zoveel roepen. ( alternatieve feiten ?)  Naar facebook dus

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze tijd van Internet en Social media is ook de wijze waarop je je huis verkoopt sterk aan verandering onderhevig.

De tijd waarin de makelaar met een klein compact cameraatje in je huis rond liep en hier en daar een fotootje van maakte is definitief voorbij. Dit is een zaak voor professionals geworden. Je huis moet er immers op Funda of Jaap 'gelikt' uitzien anders loop je de kans dat er zelfs  niemand komt kijken. En je weet het.. alleen kijkers zijn mogelijk kopers. 

Verkoop je je huis via één van de Internet makelaars zoals Makelaarsland of Koophuis dan kun je zelf voor de foto's zorgen. Dat geldt ook voor Jaap.nl. Zij bieden je wel de mogelijkheid om foto's te laten maken, maar mijn prijsjes zijn scherper. Alweer door het ontbreken van een uurtarief

Ik maak een professionele serie foto's van je huis voor dit doel. Niet al te groothoek. Dit om mogelijke kijkers niet teleur te stellen, maar tegelijk wordt zoveel mogelijk in beeld gebracht.  De styling doen we 'on the fly' zodat je nog even niet alles op hoeft te ruimen.  En plattegronden kan ik ook voor je maken. ( geen vector bestanden, maar jpeg, bmp of gif)

keuken

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan

Kernwaarden:

 • Respect voor je leefomgeving
 • Bescherming van je privé als onderdeel van de styling
 • Alleen het aanwezige licht gebruiken om sfeer en uitstraling te bewaren
 • Geen uurtarief wel Art Fee per foto.
  bovenverdieping

De winnaar van de "Master of Ceremony" is bekend zij heeft inmiddels de oorkonde en bijbehorend cadeau ontvangen

De acties ten aanzien van de trouwlocatie in museum 'de Zwarte Tulp" en de aanschaf van je trouwtaart bij 'Majesteit Taart'  blijven het hele jaar nog geldig als je huwelijksadag in 2019 is.

Verder hebben wij opnieuw enkele van onze foto's aangeboden voor een 'award'. En zowaar, in 2018 ontvingen wij een nominatie  en dat betekenent dat wij tot de betere fotografen behoren.

Ons Duitsland avontuur was ook een prachtige ervaring

Let op de site want als er wat te vieren valt dan viert u mee.

Dit jaar hebben we ook weer de "master of Ceremony" award uit te delen en verheugen ons op de komende huwelijks reportages

 

Dia 15
 

Tot ziens op op uw bruiloft ?

Jeannette en Rob

 

Heb je een feest of evenement waarvan je een professioneel fotoverslag wilt laten maken, dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

Op dit gebied heb ik veel ervaring en kan ik tegen uiterst scherpe prijs leveren. Hier spelen alleen de auto kilometers en de hoeveelheid foto's een rol. Daar zijn van te voren wel afspraken over te maken en mocht er plotseling toch behoefte zijn aan meer foto's dan komen we daar wel uit.

Bij events is ook snelheid van belang omdat er vaak direct verslag op social media wordt gedaan om zo actueel mogelijk te zijn. Zichtbaar zijn voor je klanten of vrienden, familie en kennisen is vandaag de dag immers van levensbelang?

Vraag hier naar wanneer je een huwelijksjubileum, groot familie feest of een perspresentatie van een nieuw product vastgelegd wilt hebben.

Klik hier voor het fotoboek

IMG 6562

Kernwaarden:

 • Aangepaste kleding aan de gelegenheid
 • zo onopvallend mogelijk verslag doen
 • Snel de foto's leveren om actueel te zijn.

 

Referenties:

 • KPN Mobile
 • Gemeente Haarlemmermeer ( via NMCX)
 • Museum de Zwarte Tulp
 • Trouw branche.